Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Krater i Sins of A Solar Empire: Rebellion u prodaji

Autor: Exxar

Početkom tjedna u prodaju su pušteni Krater, party-based akcijski RPG švedske razvojne kuće Fatshark te Sins of a Solar Empire: Rebellion, samostojeća ekspanzija za kultnu igru iz 2008.

Krater je smješten u postapokaliptičku Švedsku u područke oko, kao što ste vjerojatno pogodili, ogromnog kratera odnosno rupe u zemlji. Ona u svojim dubinama krije mnoge tajne a igrač preuzima ulogu ekipe avanturista koji se poput mnogih drugih zapućuju u njen sustav tunela u potrazi za bogatstvom. No igra nije ograničena samo na dubine kratera, već se odvija i u okolnim krajevima i naseljima. Kao glavne adute iz Fatsharka izdvajaju velike čari istraživanja, opsežan crafting sustav te ozljede sa trajnim posljedicama koje uključuju i permadeath (učestalost zadobivanja takvih ozljeda podesiva je u opcijama).

Sins of a Solar Empire puno je poznatija igra, a njena najnovija ekspanzija Rebellion potpuno je samostojeća te bi je se vrlo lako moglo nazvati i nastavkom. Osim novosti uvedenih u prošle dvije ekspanzije, Rebellion sadrži novu, još veću klasu svemirskih brodova od kapitalnih - titane, još jednu novu klasu brodova, ovaj puta po veličini između frigata i lovaca - korvete, nove frakcije (Loyalists i Rebels) za postojeće tri strane, nove brodove postojećih klasa, nove tehnologije, itd. Naravno, tu je i novi grafički engine. A ako još niste čuli za Sinse te ste ljubitelj 4X igara, ne znate što ste propustili - radi se naime o realtime 4X igri smještenoj u bespuća svemira koja kombinira najbolje elemente klasika poput Civilizationa i Galactic Civilizationsa sa najboljim elementima realtime strategija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona