Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Dvije nove LOTR video igre

Autor: Exxar

Protekli tjedan najavljene su dvije nove Lord of The Rings video igre: Guardians of Middle-Earth i LEGO Lord of The Rings.

Guardians of Middle-Earth trebala bi ići ruku pod ruku uz nadolazeći Hobbit film te izaći najesen na Xbox Live Arcadeu i PlayStation Networku. To izgleda malo neobično s obzirom na to da igra nema nikakve veze sa događajima iz Hobbita već se radi o multiplayer arenskoj tabačini sa likovima poznatim iz LOTR filmova. Neobično za jednu LOTR igru, uvjerite se i sami trailerom:

Druga najava razveselit će mnoge - Lord of The Rings postala je najnovija franšiza prikazana LEGO čovječuljcima i kockama. LEGO Lord of The Rings slijediti će događaje iz LOTR filmova u prepoznatljivom humorističnom stilu LEGO video igara, a najavljeno je kako će svi likovi Prstenove družine biti igrivi. Igra će biti izdana najesen za PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS i Vitu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona