aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Dvije nove LOTR video igre

Autor: Exxar

Protekli tjedan najavljene su dvije nove Lord of The Rings video igre: Guardians of Middle-Earth i LEGO Lord of The Rings.

Guardians of Middle-Earth trebala bi ići ruku pod ruku uz nadolazeći Hobbit film te izaći najesen na Xbox Live Arcadeu i PlayStation Networku. To izgleda malo neobično s obzirom na to da igra nema nikakve veze sa događajima iz Hobbita već se radi o multiplayer arenskoj tabačini sa likovima poznatim iz LOTR filmova. Neobično za jednu LOTR igru, uvjerite se i sami trailerom:

Druga najava razveselit će mnoge - Lord of The Rings postala je najnovija franšiza prikazana LEGO čovječuljcima i kockama. LEGO Lord of The Rings slijediti će događaje iz LOTR filmova u prepoznatljivom humorističnom stilu LEGO video igara, a najavljeno je kako će svi likovi Prstenove družine biti igrivi. Igra će biti izdana najesen za PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS i Vitu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona