Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Najavljen Cyberpunk RPG

Autor: Exxar

concept2

concept1Kao što su prethodno nagoviještali, tvorci izvrsnih Witcher računalnih igara CD Projekt Red prošli tjedan otkrili su svoj novi RPG - rađen po pen and paper RPG-u Cyberpunk 2020 iz R. Talsorian Games.

Cyberpunk, kako se za sada zove igra, smještena je u blisku budućnost kojom vladaju megakorporacije a razvoj tehnologije divlja. Mike Pondsmith, tvorac Cyberpunka 2020 blisko će surađivati sa CD Projektom u izradi igre, a ona će naravno sadržavati sve klasične elemente žanra. Ekipa iz CDPR-a najavljuje  igru sa temama za odrasle smještenu u bogato razrađeni, mračni i brutalni svijet, nelinearnu priču, naprednu mehaniku temeljenu na pen and paper igri, široki izbor klasa i mogućnosti za napredovanje, mnoštvo oružja, implantata i ostalih gadgeta, itd.

Datum izlaska igre još nije najavljen, rečeno je jedino kako se ona još nalazi u ranom stadiju razvoja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona