Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Wasteland 2 Kickstarter - uspješan!

Autor: Exxar

Nakon mnogo isčekivanja, konačno je otvorena Kickstarter kampanja za stvaranje Wastelanda 2, nastavka jednog od najomiljenijih RPG-ova svih vremena i spiritualnog prethodnika Fallouta. I u svega dva dana od otvaranja, ispunjen je minimalni cilj za financiranje igre - više nema nikakve sumnje, Wasteland 2 dolazi!

Wasteland 2 razvijati će inXile entertainment sa Brian Fargoom na čelu, -jednim od originalnih tvoraca Wastelanda i Fallouta. Poput nove point and click avanture iz Double Finea, Fargo se odlučio na financiranje ovog projekta putem Kickstartera jer izdavači redom smatraju kako je žanr old-school party-based RPG-ova mrtav. No, horde obožavatelja ovog žanra upravo su im dokazale suprotno, a iako je minimalni cilj dosegnut, još uvijek su ostala 33 dana kampanje tijekom kojih igra samo može postati još bolja i veća. Ako ste ljubitelj ove vrste igara na Kickstarter stranici Wastelanda 2 možete pronaći sve detalje. Osim toga, otvoren je i forum na kojem možete izraziti svoje mišljenje o tome kako smatrate da bi igra trebala izgledati, a Fargo i ostatak ekipe redovno ga prate i uvažavaju konstruktivan feedback.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona