goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Wasteland 2 Kickstarter - uspješan!

Autor: Exxar

Nakon mnogo isčekivanja, konačno je otvorena Kickstarter kampanja za stvaranje Wastelanda 2, nastavka jednog od najomiljenijih RPG-ova svih vremena i spiritualnog prethodnika Fallouta. I u svega dva dana od otvaranja, ispunjen je minimalni cilj za financiranje igre - više nema nikakve sumnje, Wasteland 2 dolazi!

Wasteland 2 razvijati će inXile entertainment sa Brian Fargoom na čelu, -jednim od originalnih tvoraca Wastelanda i Fallouta. Poput nove point and click avanture iz Double Finea, Fargo se odlučio na financiranje ovog projekta putem Kickstartera jer izdavači redom smatraju kako je žanr old-school party-based RPG-ova mrtav. No, horde obožavatelja ovog žanra upravo su im dokazale suprotno, a iako je minimalni cilj dosegnut, još uvijek su ostala 33 dana kampanje tijekom kojih igra samo može postati još bolja i veća. Ako ste ljubitelj ove vrste igara na Kickstarter stranici Wastelanda 2 možete pronaći sve detalje. Osim toga, otvoren je i forum na kojem možete izraziti svoje mišljenje o tome kako smatrate da bi igra trebala izgledati, a Fargo i ostatak ekipe redovno ga prate i uvažavaju konstruktivan feedback.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona