Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Space Pirates & Zombies proširen

Autor: Exxar

spaz_bh

Space Pirates & Zombies, simpatični top-down space shooter u najboljoj maniri Elite ili Freelancera 19. ovog mjeseca dobiti će besplatnu ekspanziju.

Ona će u igru uvesti novu frakciju, Bounty Huntere koje možete unajmiti da vam pomažu ali koji će vas također loviti ako se zamjerite ostalim stanovnicima galaksije. Ekspanzija također uvodi izazove u obliku borbi u areni, te donosi desetak novih vrsta brodova.

Ako je ovo prvi put da čujete za Space Pirates & Zombies, znajte da se radi o single-player svemirskoj shooter/trading/exploring igri u kojoj upravljate vlastitom flotom brodova, nadograđujete ih i istražujete nove, surađujete ili ratujete sa različitim frakcijama, osvajate zvjezdane sustave ili ih pak branite od svemirskih zombija. Da, zombiji - infestirani svemirski brodovi i baze koji se razmnožavaju, inficiraju druge brodove, i kako vrijeme protječe postaju sve veća prijetnja. Da dobijete dojam kako cijela stvar izgleda, pogledajte beta trailer:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona