goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljen Fenix Rising DLC za Gears of War 3

Autor: Exxar

fenix_rising

Iz Microsofta dolazi najava Fenix Risinga, novog DLC-a za Gears of War 3, koji će donijeti nove multiplayer mape, skinove za likove i proširenu mogućnost napredovanja.

Fenix Rising sadržavati će pet novih mapa - Academy, Anvil, Depths, Escalation i The Slab. Također će igračima ponuditi po dva character skina za svaku stranu: Recruit Clayton i Thrashball Cole za COG te Savage Marauder i Savage Kantus za Locuste. I na kraju, tu je mogućnost da se igrač nakon dostizanja 100. levela vrati na 1. level ali uz zadržavanje sve progresije osim xp-a i ranka, što je moguće učiniti do tri puta. Svaki put kada to učini, dobiti će novi, ekskluzivni weapon skin.

Fenix Rising u prodaju će biti pušten 17. siječnja po cijeni od 800 MS bodova, a biti će besplatan za one sa Gears of War 3 Season Passom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona