Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Wars: The Old Republic u prodaji

Autor: Exxar

Nakon mnogo čekanja, stigao je i taj dan. Danas je za široku publiku otvoren Biowareov Star Wars: The Old Republic, vjerojatno jedan od najiščekivanijih MMO-ova do sad.

Iako je danas datum kada je The Old Republic širom otvorio svoja vrata, oni koji su se predbilježili imali su priliku ulogirati se i do pet dana prije. U Biowareu su naime predbilježene korisnike u igru puštali u valovima kako bi osigurali glatko iskustvo igranja, bez nepotrebnih preopterećenja i padova sustava zbog nekontrolirane navale. Usprkos tome što su već tijekom ovog perioda na nekim serverima zabilježeni redovi od po nekoliko sati, u Biowareu su zadovoljni odrađenim poslom. Nadamo se kako će se eventualne početne boljke brzo ispraviti, i kako će se igra nastaviti razvijati jednakim intenzitetom kao i do sad.

I za kraj, podsjećamo kako Biowareova strategija puštanja korisnika u igru na valove obuhvaća i početno ograničavanje zemalja u kojima je igra dostupna (uključujući i kao digitalni download putem detekcije porijekla IP adrese). Tako ćemo u Hrvatskoj imati priliku nabaviti TOR najranije iduće godine. Naravno, za sve postoji način, te se TOR može uvesti izvana ili kupiti u digitalnom obliku uz korištenje proxy servera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona