goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Skyrim u prodaji

Autor: Exxar

screenshot

U prodaju je konačno pušten Skyrim, najnoviji, peti po redu izdanak slavne Elder Scrolls serije first-person roleplaying igara.


Nakon dugo iščekivanja, došao je i taj dan. Od danas se na policama trgovina za Windows, PS3 i Xbox 360 nalazi The Elder Scrolls V: Skyrim. U tradiciji svojih prethodnika, i ovaj put igrač počinje kao zatvorenik čija je sudbina spasiti carstvo Tamriel od sila koje ga žele razoriti, koje ovaj put predstavlja zmajski bog Alduin.


Kao što se dosad moglo vidjeti iz promidžbenih materijala, zmajevi imaju centralnu ulogu igri, a zajedno sa ostalim likovima i pejzažem prikazani su potpuno novim engineom iz Bethesdine produkcije nazvanim Creation Engine. A od ostalih novosti, starim igračima serijala vjerojatno će najvažnije biti uvođenje novog sustava razvoja likova, koji je predstavljam kao "puno prirodniji" i intuitivniji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona