Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

DLC za Dead Island dobio datum izdavanja

Autor: Amarok

EDG232.h_dead.s_7

Sad kad je Dead Island dobio svoju porciju zakrpi, proizvođač, Deep Silver, sprema se izdati prvi DLC za igru: Bloodbath Arena.

Bloodbath Arena će donijeti četiri nove (tko bi rekao) arene, novo oružje i mogućnost prebacivanja XP-a koje zaradite u DLC direktno u glavnu igru. Čudno što to napominju, s obzirom da bi čovjek pretpostavio da je to standard. Al dobro.

Očekujte DLC sredinom jedanaestog mjeseca po cijeni od 10$ - osim ako niste pred-naručili igru, u kom slučaju ćete ga moći besplatno nabaviti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona