Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Disciples 3: Resurrection i Orcs Must Die u prodaji

Autor: Amarok

resurrection

Izdane su engleska verzija prve ekspanzije za Disciples 3, Resurrection, te simpatična tower defensoidna igra Orcs Must Die.

Disciples 3: Resurrection u igru uvodi nove jedinice, novu kampanju i novu rasu (Undead Hordes), a naravno to su samo neke od stvari koje vam nudi novi nastavak popularnih Disciplesa. Ako želite ponovo posjetiti svijet Nevendaara, od sredine ovog mjeseca ste u prilici. Dakle, što čekate? :)

orcsmustdie

Orcs Must Die je šarena i umjereno nasilna igra u kojoj branite tvrđavu od horda orkova. Koristite magije, oružja i zamke u nastojanju da obranite jednu od 24 tvrđava, bilo sami, bilo u ekipi, od najezde orkova koji, jasno, moraju umrijeti. Zabava za cijelu obitelj!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona