jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Legends of Dawn detalji

Autor: Exxar

coverHrvatski razvojni studio Dreamatrix koji među ostalima stoji iza igre Space Force: Rogue Universe, objavio je detalje o svojem nadolaećem RPG-u Legends of Dawn.

Legends of Dawn smješten je u fantasy svijet koji se među ostalim diči vrlo raznolikim terenom, mnogim podzemnim tamnicama, te elementima slavenske mitologije. Iz Dreamatrixa najavljuju kako će igrači imati veliku slobodu izbora, kako u razvoju likova tako i u kretanju svijetom i odabirima prilikom razvoja priče.

Igra bi po trenutnim najavama trebala izaći do kraja godine, a obećan je i multiplayer te modding toolset. Više informacija o igri možete pronaći na službenoj stranici.

promo1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona