Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Detalji o Fallen Enchantress

Autor: Amarok

fallen_enchantress_art

Stardock je objavio nove detalje o Fallen Enchantress, prvoj ekspanziji za njihovu 4X strategiju na poteze, Elemental: War of Magic.

Kad kažemo "nove detalje", hoćemo reći "kompletni popis magija koje će biti dostupne u igri". Stardock se ne zafrkava sa svojim objavama. Ako vas zanimaju detalji, uputite se na službeni forum igre.

Ekspanzija, koja izlazi u nekom trenutku ove godine, uzet će originalnu igru i poboljšati na svim frontama. Dodat će nove regije, zemlje koje možete osvojiti, nove magije i magičnu opremu, novi ekonomski sustav te poboljšati sustav borbe.

Povrh svega, radit će se o igri koja neće zahtijevati posjedovanje Elemental: War of Magic. Dakle, ako vas je original privlačio no činilo vam se da mu nešto fali, pričekajte da dovrše ovu nazovi-ekspanziju. Ako ste već kupili original, neka vas tješi činjenica da će vam to dati popust na ekspanziju. Mašala!

Još samo jedan detalj: imajte samo na umu da igru nećete naći u dućanima, već ćete ju moći nabaviti isključivo preko digitalne distribucije. Ipak je ovo 21. stoljeće.

fallen_enchantress_screenshot1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona