jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Detalji o Fallen Enchantress

Autor: Amarok

fallen_enchantress_art

Stardock je objavio nove detalje o Fallen Enchantress, prvoj ekspanziji za njihovu 4X strategiju na poteze, Elemental: War of Magic.

Kad kažemo "nove detalje", hoćemo reći "kompletni popis magija koje će biti dostupne u igri". Stardock se ne zafrkava sa svojim objavama. Ako vas zanimaju detalji, uputite se na službeni forum igre.

Ekspanzija, koja izlazi u nekom trenutku ove godine, uzet će originalnu igru i poboljšati na svim frontama. Dodat će nove regije, zemlje koje možete osvojiti, nove magije i magičnu opremu, novi ekonomski sustav te poboljšati sustav borbe.

Povrh svega, radit će se o igri koja neće zahtijevati posjedovanje Elemental: War of Magic. Dakle, ako vas je original privlačio no činilo vam se da mu nešto fali, pričekajte da dovrše ovu nazovi-ekspanziju. Ako ste već kupili original, neka vas tješi činjenica da će vam to dati popust na ekspanziju. Mašala!

Još samo jedan detalj: imajte samo na umu da igru nećete naći u dućanima, već ćete ju moći nabaviti isključivo preko digitalne distribucije. Ipak je ovo 21. stoljeće.

fallen_enchantress_screenshot1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona