goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Detalji o Fallen Enchantress

Autor: Amarok

fallen_enchantress_art

Stardock je objavio nove detalje o Fallen Enchantress, prvoj ekspanziji za njihovu 4X strategiju na poteze, Elemental: War of Magic.

Kad kažemo "nove detalje", hoćemo reći "kompletni popis magija koje će biti dostupne u igri". Stardock se ne zafrkava sa svojim objavama. Ako vas zanimaju detalji, uputite se na službeni forum igre.

Ekspanzija, koja izlazi u nekom trenutku ove godine, uzet će originalnu igru i poboljšati na svim frontama. Dodat će nove regije, zemlje koje možete osvojiti, nove magije i magičnu opremu, novi ekonomski sustav te poboljšati sustav borbe.

Povrh svega, radit će se o igri koja neće zahtijevati posjedovanje Elemental: War of Magic. Dakle, ako vas je original privlačio no činilo vam se da mu nešto fali, pričekajte da dovrše ovu nazovi-ekspanziju. Ako ste već kupili original, neka vas tješi činjenica da će vam to dati popust na ekspanziju. Mašala!

Još samo jedan detalj: imajte samo na umu da igru nećete naći u dućanima, već ćete ju moći nabaviti isključivo preko digitalne distribucije. Ipak je ovo 21. stoljeće.

fallen_enchantress_screenshot1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona