aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Najavljen Black Death

Autor: Amarok

Street

Darkworks, ekipa koja nam je dala Alone in the Dark: The New Nightmare, najavila je svoj novi projekt - Black Death.

Black Death biti će horror FPS u kojem se igrači nalaze usred grada na američkoj istočnoj obali čiji stanovnici, pod utjecajem tajanstvene magle potencijalno ljudskog porijekla, prestaju biti pristojni porezni obveznici i kreću na vrckave omnicidalne eskapade.

Trenutno ne postoji puno informacija o igri. Proizvođač je kriptičan oko toga što će igrači zapravo moći raditi, no najavljuju mogućnosti stvaranja vlastitog kemijskog naoružanja, kontroliranja magle te spašavanja ili ubijanja zaraženog puka. Premisa pucačine koja se temelji na preživljavanju u gradu punom zombija/mutanta nije odveć originalna i tržište jest zasićeno takvim igrama, no izgleda da ekipa iz Darkworksa smatra kako mogu ponuditi nešto što još nismo vidjeli.

Daklem, ako ste vlasnik Playstationa 3, PC-a ili XBoxa 360 i volite se napucavati sa zombijima/mutantima, pripremite se za novi fiks. Dok ne izađe Left 4 Dead 3.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona