Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Age of Decadence novosti za lipanj

Autor: Exxar

Nedavno su objavljene lipanjske novosti vezane uz napredak razvoja RPG-a Age of Decadence.

Razvojni tim Age of Decadencea, Iron Tower Studio, tako nas je obavijestio da upravo rade na implementaciji "svakodnevnih" animacija neutralnih NPC-a kako bi igra djelovala što prirodnije, kao svijet koji oko igrača diše i živi. Tako u traileru možete vidjeti kako u gradu Teronu trgovci prolaznicima prodaju svoju robu, radnike kako prenose i pripremaju građevni materijal, itd. Osim toga, prikazana je i radna verzija novog korisničko sučelja koje bi trebalo biti praktičnije za upotrebu uz očuvanje specifičnog štiha igre.

inventory_mockup

Age of Decadence je indie RPG u razvoju koji se diči nelinearnošću, mnoštvom načina za rješavanje problema i povratku old-school temeljima turn-based taktičke borbe u kojoj je svaka odluka važna. Smješten je postapokaliptični fantasy setting koji igraču omogućuje da ga istražuje različitim stilovima likova, od plemenitog viteza do beskrupuloznog kradljivca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona