Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi website za Stronghold 3

screenshot2

Nedavno su SouthPeak i Firefly Studios otvorili novu internet stranicu za nadolazeću real-time strategiju Stronghold 3.

Stronghold 3 je najnoviji izdanak Stronghold serijala započetog 2001, a izlazi za Windows ove jeseni. Kao i u prošlim igrama serijala, imati ćete priliku izgraditi svoj srednjovjekovni dvorac i okolno naselje te se boriti protiv mrskih protivnika autentičnim metodama poput bacanja zaražene živadi katapultom u protivničku utvrdu.

Na opširnoj stranici mogu se naći sve informacije o igri, slike i videe iz igre, wallpapere i bilo kakve novosti vezane uz igru. Također postoji i razvijena društvena komponenta u obliku foruma, Facebook grupa i Twitter profila.

screenshot3

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona