jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

F.3.A.R. u prodaji

Danas je konačno za PC, Xbox 360 i PlayStation 3 izašao dugo najavljivani i višestruko odgođeni F.3.A.R., treći nastavak popularnog FPS serijala F.E.A.R.

Prošli nastavak, F.E.A.R. 2: Project Origin (čiju recenziju smo upravo objavili) izašao je u veljači 2009. i fanovi su očekivali trenutnu najavu i početak radova na slijedećem nastavku, ali je novi developer Day 1 najavio nastavak tek u travnju 2010. te ga nekoliko puta odgađao.

Day 1 je u F.3.A.R. uveo mnogo inovacija. Neke od njih su online i offline co-op mode, novi cover sistem i jači element horora. U singleplayeru postoje dva lika: Point Man i Paxton Fettel. Dok Point Man koristi oružja i bullet time, Fettel se služi telekinezom, kontrolom uma i sličnim sposobnostima. Jednom kada level prođete s prvim, možete ga proći i s drugim likom. Igra također ima i četiri multiplayer moda: Fucking Run u kojem četiri igrača trče kroz valove neprijatelja i bježe od "Wall of Deatha". Contractions je pak survival level prilikom kojeg se igrači trebaju zabarikadirati i opremiti za sukob sa valovima protivnika. Tu su također i Soul Survivor te Soul King u kojima se igrači pretvaraju u duhove i zatim opsjedanjem računalnih protivnika trebaju pobijediti druge igrače.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona