aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Fallen Earth free-to-play

Autor: Exxar

screenshot_1

Izdavač GamersFirst preuzeo je postapokaliptični MMO Fallen Earth, te će igra u skoroj budućnosti preuzeti free-to-play model naplate.

Razvojni tim iza Fallen Eartha nastaviti će rad u sklopu GamersFirsta što će im na raspolaganje dati više resursa nego do sada, a model naplate sastojati će se od nekoliko razina čiji su radni nazivi zasad free, Silver, Gold i VIP. Igrači će tako besplatno imati priliku odigrati čitavu igru, što će ipak imati ograničenja tipična za trial accountove u MMO-ima. Silver razina biti će jeftinija od trenutne pretplate, Gold će biti ekvivalentna trenutnoj pretplati a VIP će sadržavati dodatne bonuse. Kada će Fallen Earth prijeći na free-to-play model, još nije objavljeno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona