Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fallen Earth free-to-play

Autor: Exxar

screenshot_1

Izdavač GamersFirst preuzeo je postapokaliptični MMO Fallen Earth, te će igra u skoroj budućnosti preuzeti free-to-play model naplate.

Razvojni tim iza Fallen Eartha nastaviti će rad u sklopu GamersFirsta što će im na raspolaganje dati više resursa nego do sada, a model naplate sastojati će se od nekoliko razina čiji su radni nazivi zasad free, Silver, Gold i VIP. Igrači će tako besplatno imati priliku odigrati čitavu igru, što će ipak imati ograničenja tipična za trial accountove u MMO-ima. Silver razina biti će jeftinija od trenutne pretplate, Gold će biti ekvivalentna trenutnoj pretplati a VIP će sadržavati dodatne bonuse. Kada će Fallen Earth prijeći na free-to-play model, još nije objavljeno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona