Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Wizardry Online

wizardry_online_logo

Početkom tjedna Gamepot Inc., vodeći japanski izdavač MMO igara, najavio je Wizardry Online za međunarodno tržište.

Ovaj MMORPG moderna je inkarnacija popularnih RPG naslova koji su započeli još 1980. Naime prvi Wizardry započeo je revoluciju u žanru RPG-ova, a ekipa iz Gamepota najavljuje povratak osnovama uz nadogradnje koje će zadovoljiti moderne gamere, te preobrazbu klasičnog RPG-a u potpuno online igru.

Gamepot sprema klasične elemente MMORPG-a poput PvE i PvP igre spojiti s elementima iz prijašnjih Wizardryja (složeni kompleksi tamnica) uz potpuno nove karakteristike. Jedna od novosti tako će biti trajna smrt - kada igračev lik umre, u potpunosti se može maknuti iz igre, čime žele pojačati osjećaj imerzije igračima.

Igra je već ušla u zatvorenu betu, a u Japanu će biti puštena u prodaju ovo ljeto. U Europi i Sjevernoj Americi izaći će 2012.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona