Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rage odgođen

screenshot1

Rage, first person shooter razvojnog studija id Software odgođen je do 4. listopada.

Ova igra smještena u post-apokaliptični svijet  bila je najavljena za 13. rujna, ali je odgođena zbog za sada nepoznatih razloga. U Rageu igrač poprima ulogu jednog od rijetkih preživjelih iz  programa kriogeničkog smrzavanja smišljenog u svrhu repopuliranja Zemlje nakon pada meteorita te se za preživljavanje bori protiv pljačkaša i mutanata.

Ista osoba koja je osmislila radnju Dooma 3, Matthew J. Costello, piše i radnju za Rage, ali i za već planirani Rage 2. No prije toga u id Softwareu ipak se moraju fokusirati na Doom 4 za kojeg najavljuju mnoge novosti-

screenshot2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona