Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Odbrojavanje do izlaska Portala 2

Autor: Exxar

box_art_splash

Portal 2 u prodaju bi trebao biti pušten 19.4., no postoji šansa da će se to dogoditi i ranije. Naime, na GLaDOS@home stranici osvanulo je odbrojavanje koje izgleda da se može ubrzati.

Na Steamu je pak osvanula promocija za Potato Sack bundle indie igara, koje su sve dobile updateove sa contentom vezanim uz Portal. Po onome što se može zaključiti sa GLaDOS@home stranice, igranjem igara iz ovog bundlea možete doprinjeti ranijem puštanju Portala 2 u prodaju. Stoga ako se ove nedvojbeno genijalne igre želite dokopati ranije, uložite par eura u neku od igara iz promocije, ako već ne u cijeli bundle, i dajte svoj doprinos.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona