goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Magicka: Vietnam i Elements of War u prodaji

Autor: Exxar

Danas se u prodaju pušta DLC za Magicku, Magicka: Vietnam te MMORTS Elements of War koji je originalno izdan prošle godine u Rusiji.

Magicka: Vietnam simpatične (neki bi rekli i krvožedne) čarobnjake iz Magicke smješta u prašume Vijetnama gdje će kao i u originalnoj igri uzrokovati neviđeno uništenje protivničkoj strani (Goblin-Cong ovaj puta), ali naravno ponekad i sebi. Od novosti tu je razno naoružanje iz doba vijetnamskog rata ali i nove čarolije poput one za dozivanje napada napalmom. Prodajna cijena je pet američkih dolara odnosno eura.

 

Elements of War je pak MMORTS smješten u ratom devastiran SAD iz bliske budućnosti. Osim standardnog arsenala poput tenkova i borbenih helikoptera tu su i mnoge tehnološki napredne izmišljotine, a centralnu poziciju zauzimaju oružja koja upravljaju vremenskim uvijetima i na taj način uzrokuju ogromne gubitke protivnicima. Igra se sastoji od singleplayer kampanje dostupne kroz digitalne i fizičke prodajne kanale te od MMO komponente bazirane na free to play modelu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona