goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Anomaly: Warzone Earth i HOARD u prodaji

Autor: Exxar

Protekli tjedan dvije su nove indie igre ugledale svjetlo dana - Anomaly: Warzone Earth iz 11 bit studios i HOARD iz Big Sandwich Games.

Anomaly: Warzone Earth je "obrnuta" tower defense igra smještena u budućnost gdje su alieni osvojili sve veće svjetske gradove te ih utvrdili ogromnim turretima. Igrač pak upravlja vojnim konvojem čija je zadaća probiti se kroz protivničke obrane pomoću pažljivog odabira rute i kompozicije konvoja. Za više informacija posjetite službenu stranicu, a nabaviti je možete po cijeni od 10 američkih dolara odnosno eura.

HOARD je pak akcijsko-strateška igra koja vas smješta u ulogu ni manje ni više nego zmaja čija je jedina želja sakupiti što veću gomilu blaga. Po putu ćete strašiti seljane, spaljivati dvorce, otimati princeze i roštiljati vitezove, a u multiplayeru se možete okušati u borbi protiv drugih zmajeva. Igra je izdana na Steamu uz cijenu od 10 eura.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona