godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Mass Effect 3 detalji, snima se anime

Autor: Exxar

game_informer_cover

Prvi detalji o nadolazećem Mass Effectu 3 osvanuli su u američkom časopisu Game Informer, a također je najavljeno i snimanje Mass Effect animea.

Mass Effect 3 počinje na Zemlji gdje se Shepardu sudi za događaje odigrane tijekom posljednjeg Mass Effect 2 DLC-a Arrival. Usred suđenja dolazi do invazije Reapera, Shepard bježi na Normandy i još jednom se otiskuje na put galaksijom kako bi sakupio saveznike u borbi protiv mrskih protivnika.

Mnogi likovi iz prošlih nastavaka pojaviti će se i u trojci, a kao Shepardovi mogući suputnici zasad su potvrđeni Liara, Ashley/Kaiden, Garrus i novopridošlica James Sanders. Iz BioWarea su najavili mnoge moguće završetke igre, koji će ponovo ovisiti o kompoziciji družine i donesenim odlukama.

Obećani su pojačani RPG elementi, primarno putem većih stabala dostupnih skillova a sposobnosti će se moći unaprijeđivati više od jednom. Rečeno je kako će oružja biti slična onima iz dvojke ali uz povratak modova, pa će se tako moći izmjenjivati dijelovi poput cijevi, ciljnika itd., što će utjecati kako na performanse oružja tako i na njihov izgled.

Također je najavljeno kako će Electronic Arts u suradnji sa Funimation Entertainmentom i produkcijskom kućom T.O. Entertainment stvoriti cjelovečernji Mass Effect anime film. Produkcija je već započela, a svjetlo dana trebao bi ugledati na ljeto 2012. Podsjećamo, osim animea se snima i Mass Effect igrani film, a EA sa Funimationom također već radi i na Dragon Age animeu, kao što su to napravili i sa Dead Spaceom i Dante's Infernoom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona