gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Mass Effect 3 detalji, snima se anime

Autor: Exxar

game_informer_cover

Prvi detalji o nadolazećem Mass Effectu 3 osvanuli su u američkom časopisu Game Informer, a također je najavljeno i snimanje Mass Effect animea.

Mass Effect 3 počinje na Zemlji gdje se Shepardu sudi za događaje odigrane tijekom posljednjeg Mass Effect 2 DLC-a Arrival. Usred suđenja dolazi do invazije Reapera, Shepard bježi na Normandy i još jednom se otiskuje na put galaksijom kako bi sakupio saveznike u borbi protiv mrskih protivnika.

Mnogi likovi iz prošlih nastavaka pojaviti će se i u trojci, a kao Shepardovi mogući suputnici zasad su potvrđeni Liara, Ashley/Kaiden, Garrus i novopridošlica James Sanders. Iz BioWarea su najavili mnoge moguće završetke igre, koji će ponovo ovisiti o kompoziciji družine i donesenim odlukama.

Obećani su pojačani RPG elementi, primarno putem većih stabala dostupnih skillova a sposobnosti će se moći unaprijeđivati više od jednom. Rečeno je kako će oružja biti slična onima iz dvojke ali uz povratak modova, pa će se tako moći izmjenjivati dijelovi poput cijevi, ciljnika itd., što će utjecati kako na performanse oružja tako i na njihov izgled.

Također je najavljeno kako će Electronic Arts u suradnji sa Funimation Entertainmentom i produkcijskom kućom T.O. Entertainment stvoriti cjelovečernji Mass Effect anime film. Produkcija je već započela, a svjetlo dana trebao bi ugledati na ljeto 2012. Podsjećamo, osim animea se snima i Mass Effect igrani film, a EA sa Funimationom također već radi i na Dragon Age animeu, kao što su to napravili i sa Dead Spaceom i Dante's Infernoom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona