Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tjedni traileri 2

Autor: Exxar

Dobrodošli u druge po redu Tjedne trailere! Danas vam prenosimo upravo objavljen trailer svježe izdanog Arrival DLC-a za Mass Effect 2, cinematic trailer u kojem CCP nagovješta budućnost EVE Online te druge zanimljive trailere objavljene zadnjih tjedan dana.

Počinjemo sa trailerom koji prikazuje najnovija grafička poboljšanja u Funcomovom Age of Conan MMO-u. Jedan od MMO-ova sa najlošijim launchom do sada, za AoC se može reći kako se sasvim solidno izvukao iz pepela.

                          

 

Kao pripremu za uskori izlazak Portala 2, u Valveu su započeli seriju humorističnih trailera koncipiranih kao reklame iz in-game univerzuma. Do sada su izdana dva od četiri planirana takva trailera:

                  

          

 

Iz Kalypso Media dolazi novi trailer za The First Templar, a također je objavljen datum izlaska igre - 10. svibnja.

 

Bethesda je objavila novi trailer za Hunted: The Demon's Forge u razvoju inXile Entertainmenta sa Brian Fargom na čelu:

 

Na stranici Star Wars: The Old Republica osvanuo je novi trailer koji prikazuje character i equipment progression Jedi Guardiana:

 

Objavljen je još jedan trailer koji prikazuje različite načine rješavanja problema u Deus Ex: Human Revolution:

 

Novi trailer za Dungeon Siege III prikazuje Katarinu, jedan od likova koji će biti dostupni na odabir igračima:

 

CCP su izdali trailer za EVE Online koji prikazuje budućnost ove franšize. Da, franšize, jer se već neko vrijeme radi na MMO pucačini za konzole smještenoj u setting EVE-a. Dvije igre će biti međusobno povezane, te će se događaji u jednoj odražavati na situaciji u drugoj.

 

I kao šećer na kraju, prenosimo vam trailer koji prikazuje netom izdan Arrival DLC za Mass Effect 2:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona