Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi release dateovi: Heroes 6, Darkspore i Mythos

screenshot1

Proteklih dana objavljeni su novi datumi izlaska za nekoliko igara: Might and Magic Heroes 6 iliti Heroes of Might and Magic 6, Darkspore i Mythos.

Najnoviji nastavak u legendarnoj Heroes of Might and Magic seriji svjetlo dana ugledati će 21. lipnja u Americi, 24. lipnja u Ujedinjenom Kraljevstvu te 23. lipnja u ostatku Europe. Priča novih Heroesa smještena je četiri stoljeća prije radnje iz Heroesa V, a došlo je i do za neke značajnih promjena u samoj igri. Tako će ovaj puta na raspolaganju biti svega pet različitih strana (Heaven, Inferno, Necropolis, Stronghold i Sanctuary) a iz igre su izbačeni sumpor, dragulji i živa. Borba se kao i u prošlom nastavku odvija na kvadratnim poljima.

screenshot1

Maxis je pak na službenom forumu igre Darkspore potvrdio glasine kako će Darkspore biti odgođen do kraja slijedećeg mjeseca točnije do 26. travnja u Americi i 28. travnja u Europi. Po svemu sudeći prije izlaska igre na tržište trebala bi biti organizirana opsežna otvorena beta da bi se Darkspore ukomponirali svi prijedlozi testera iz zatvorene bete.

"Hvala svima koji su sudjelovali u DarkSpore beti. Primili smo mnoštvo pozitivnih povratnih informacija o igri, kao i mnogo prijedloga o stvarima koje bi vi željeli vidjeti. Zaista smo blizu, ali da bi napravili što bolju igru, ekipa je odlučila da si da dodatnog vremena da u igru ukomponira još više vaših zamisli. Samim time se Darkspore odgađa do 26. travnja u Americi i 28. travnja u Europi. ... Isto tako najavljujemo i otvorenu betu u travnju, tako da možete pozvati i svoje prijatelje da probaju igru i daju i svoje prijedloge. Hvala vam još jednom za podršku i vidimo se u igri," objava je iz Maxisa.

screenshot1

I na kraju, Frogster je otkrio datum izlaska svog besplatnog MMO naslova Mythos. Igra će biti raspoloživa za download 28. travnja ove godine, a već sada se na europskim stanicama Amazona može naručiti box verzija igre po cijeni od 9,99 eura koja uključuje opciju ranijeg pristupa igri, 26. travnja, paket opreme i ljubimca u igri.

Mythos je za sada u fazi zatvorenog beta testiranja, a otvorena beta će početi 12. travnja. U njoj će maksimalni nivo biti podignut sa 27 na 50 i biti će predstavljeno novo područje pod nazivom Umbral Peaks. Svi oni koji su nestrpljivi i žele i sami sudjelovati u zatvorenom beta testiranju mogu se prijaviti na službenim stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona