Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Isprobajte novi inovativni MMORTS naslov Dreamlords: Resurrection

screenshot1

Paradox Interactive su izdali novi besplatni MMORTS Dreamlords: Resurrection. Da u ovaj fantay svijet ne bi krenuli istraživati kao zadnje siroče bez i jedne lipe u džepovimam Paradox svim novim igračima poklanja i 1000 Paradox Ducata.

Paradox Ducati su  valuta koja  služi za kupovanje u igri a RL vrijednost 1000 Ducata je 10$ . Pošto je to promotivna ponuda kojom Paradox slavi izlazak igre,  preporučuju svima da što prije registriraju svoj lik na njihovim službenim stranicama.

Sama igra igrača vodi u fantasy svijet  Elysion i daje mu mogućnost istraživanja, rješavanja questova i masivnih borbi. Naravno da u tome nećete biti sami i svaki će igrač imati svoje saveznike koji će mu pomagati ali isto tako će time stvoriti i ljute protivnike koji će ga svim silama htjeti spriječiti u napredovanju.

"Dreamlords: Resurrection je savršeni spoj svijeta online igara i real time strategija na nov i unikatan način" riječi su project leadera  Tom Söderlunda.  "U početnom paketu igrač će dobiti predmete koji će ubrzati napredovanje kroz igru i omogućiti mu da izgradi moćnu vojsku sa kojom će brže pokoriti zemlju".

screenshot2

Igrač zauzima ulogu Dreamlorda, a tijekom igre će kombinacijom dugoročnog strateškog planiranja i intenzivnih real time bitaka  pokušati organizirati malu skupinu sljedbenika i motivirati ih te ih pretvoriti u osvajačku silu koja je u stanju osvojiti protivničku zemlju, ali se istovremeno obraniti od Nightmaresa koji vrludaju svijetom  Elysioa.

Dreamlordsi sadržavaju brzu RTS akciju, napredovanje igrača i specijalizacije, napredno upravljanje carstvima, klansku kooperativnu borbu (Convergence), PVP sukobe, istraživanje i tehnološki napredak, štovanje božanstava da bi se dobili blagoslovi i darovi, itd. Ako vas je ovaj kratak opis privukao, požurite i registrirajte se. Darovi stižu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona