aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Isprobajte novi inovativni MMORTS naslov Dreamlords: Resurrection

screenshot1

Paradox Interactive su izdali novi besplatni MMORTS Dreamlords: Resurrection. Da u ovaj fantay svijet ne bi krenuli istraživati kao zadnje siroče bez i jedne lipe u džepovimam Paradox svim novim igračima poklanja i 1000 Paradox Ducata.

Paradox Ducati su  valuta koja  služi za kupovanje u igri a RL vrijednost 1000 Ducata je 10$ . Pošto je to promotivna ponuda kojom Paradox slavi izlazak igre,  preporučuju svima da što prije registriraju svoj lik na njihovim službenim stranicama.

Sama igra igrača vodi u fantasy svijet  Elysion i daje mu mogućnost istraživanja, rješavanja questova i masivnih borbi. Naravno da u tome nećete biti sami i svaki će igrač imati svoje saveznike koji će mu pomagati ali isto tako će time stvoriti i ljute protivnike koji će ga svim silama htjeti spriječiti u napredovanju.

"Dreamlords: Resurrection je savršeni spoj svijeta online igara i real time strategija na nov i unikatan način" riječi su project leadera  Tom Söderlunda.  "U početnom paketu igrač će dobiti predmete koji će ubrzati napredovanje kroz igru i omogućiti mu da izgradi moćnu vojsku sa kojom će brže pokoriti zemlju".

screenshot2

Igrač zauzima ulogu Dreamlorda, a tijekom igre će kombinacijom dugoročnog strateškog planiranja i intenzivnih real time bitaka  pokušati organizirati malu skupinu sljedbenika i motivirati ih te ih pretvoriti u osvajačku silu koja je u stanju osvojiti protivničku zemlju, ali se istovremeno obraniti od Nightmaresa koji vrludaju svijetom  Elysioa.

Dreamlordsi sadržavaju brzu RTS akciju, napredovanje igrača i specijalizacije, napredno upravljanje carstvima, klansku kooperativnu borbu (Convergence), PVP sukobe, istraživanje i tehnološki napredak, štovanje božanstava da bi se dobili blagoslovi i darovi, itd. Ako vas je ovaj kratak opis privukao, požurite i registrirajte se. Darovi stižu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona