Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stvorite vlastite misije za inFamous 2

Autor: Exxar

screenshot_1

Početkom mjeseca na Game Developer's Conferenceu Sucker Punch su najavili kako će igrači imati mogućnost stvaranja vlastitih misija za nadolazeći inFamous 2.

Po tvrdnjama dizajnera, igrači će na raspolaganju imati iste alate i resurse koje koriste i oni, te će imati vrlo malo ograničenja u mogućnosti stvaranja misija. Tako će biti moguće stvarati misije nalik onima iz igre, ali i puno egzotičnije. Moći će se utjecati i na različite aspekte igre, npr. na sposobnosti protagonista.

Naravno, kakva korist od stvaranja vlastitih misija ako ih ne možete podijeliti sa drugima. Tako će korisnici tako svoje kreacije moći uploadati na PSN, a drugi igrači će im moći pristupiti direktno iz igre. A najbolje misije Sucker Punch će posebno nagraditi. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona