jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Nova računalna i konzolaška izdanja

Autor: Exxar

Danas je u prodaju pušteno nekoliko željno iščekivanih naslova: Dawn of War 2: Retribution i novi fantasy MMO Rift te DLC-ovi za Dead Space 2 i Fable 3 - Severed i Traitor's Keep.

Retribution je druga ekspanzija za jedan od danas najpopularnijih RTS-ova, Dawn of War 2 smješten u Warhammer 40K univerzum. Poput prethodne ekspanzije, Chaos Risinga, i Retribution je u potpunosti standalone te također uvodi jednu novu stranu u igru - Imperial Guard. Novost je i što je single player kampanja po prvi puta u Dawn of War 2 igriva sa svim stranama, a ne samo sa Space Marinesima. Igra se od danas nalazi u prodaji u Americi, a u ostatku svijeta i na Steamu će postati dostupna tijekom idućih nekoliko dana.

screenshot5_475

Rift je novi fantasy MMORPG izdavača Trion Worlds o kojemu smo već pisali u nekoliko navrata.  Osnovna premisa je invazija različitih "elemental" planeova u svijet Telaru te se tako diljem krajolika otvaraju pukotine kroz koje naviru sile vatre, zemlje, smrti i ostalih elemenata. Igrači, po učestalom klišeu u ovoj vrsti igara, pripadaju jednoj od dviju sukobljenih strana, a na raspolaganju su četiri osnovne klase i mnoštvo specijalizacija. Igra je u digitalnu i američku distribuciju ušla danas, a u Europi se očekuje 4. ožujka.

screenshot1_475

Severed je novi DLC za popularni horror survival shooter Dead Space 2. U igru donosi dva nova samostojeća single player poglavlja fokusirana na Gabea Wellera i Lexine Murdock, otprije poznatih iz Dead Space Extraction, i njihovu borbu odnosno bijeg od Necromorphova. Radnja se odvija paralelno Isaacovoj avanturi u Dead Spaceu 2, a najavljeno je mnogo iznenađenja poput povratka nekih starih protivnika.

screenshot1_475

I na kraju, Traitor's Keep je novi DLC za Fable 3 od danas dostupan za Xbox 360. Hoće li biti dostupan i za PC verziju koja je najavljena za 17. svibnja u Americi i 19. svibnja u ostatku svijeta ili će možda biti integriran u nju, za sada nije poznato. U svakom slučaju, DLC donosi tri nove razine - Ravenscar Keep, Clockwork Island i Godwin Estate te "mnoštvo dodatnog sadržaja".

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona