kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Hoće li TOR biti WoW-killer i što je to Star Wars Detours?

Autor: Exxar

screenshot1_475

Ranije ovog mjeseca LucasFilm je registrirao dva nova trademarka pod nazivom Star Wars Detours, a šef Electronic Artsa John Riccitiello je izjavio kako očekuju da će Star Wars: The Old Republic uzeti znatan dio MMO kolača WoW-u.

Star Wars Detours je naziv dva nova trademarka kojima je Lucasfilm rezervirao prava na korištenje tog imena u svim oblicima interaktivne zabave ali i šire, poput igračaka, knjiga i stvari koje se koriste kao promotivni materijali. LucasArts rade na novom, još neimenovanom Star Wars naslovu za Kinect/Xbox 360 koji bi trebao izaći do kraja godine, no je li Detoursi imaju ikakve veze sa time nije poznato. Zbog širokog područja kojeg ovi trademarkovi pokrivaju, najvjerojatnije se radi o novoj franšizi koja tek treba biti otkrivena.

Osim toga, na nedavno održanoj Goldman Sachs Technology and Internet konferenciji šef Electronic Artsa je ustvrdio kako The Old Republicom ciljaju na sam vrh MMO tržišta. Ova tvrdnja nije neočekivana, a Riccitiello je objasnio kako je sama tehnologija na kojoj je TOR rađen dovoljna da izdvoji igru od konkurencije. Svoju tvrdnju je potkrijepio usporedivši WoW sa nijemim filmom a TOR sa prvim ozvučenim. Iako bi za cjelokupnu igraću scenu bilo vrlo pozitivno da se konačno pojavi prava konkurencija WoW-u, mišljenja smo da tehnologija sama po sebi za to nikako neće biti dovoljna, već će cijeli "paket" morati pružiti visoku kvalitetu i privlačnost širokim masama. Ostaje nam nadati se da će to i učinit.

screenshot2_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona