Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Torchlight 2 odgođen do srpnja

concept_art1_250Max Schaefer je za britanski gaming site Digital Spy izjavio kako je zbog glancanja detalja igre za Xbox 360 pomaknut prije najavljen release date koji je trebao biti u svibnju.

"Rekao bih kako je ekstra trud uložen u rad na sučelju Xbox Live verzije Torchlighta glavni razlog zbog kojega je malo odgođen datum izlaska, tako da bih sada rekao da smo bliže srpnju nego svibnju", stoji dalje u njegovom objašnjenju.

"Ide nam odlično, i zapravo imamo nekih tehničkih poboljšanja koja smo originalno napravili na Xbox verziji i koja smo također nakon toga mogli implementirati u PC verziji. Smanjili smo vrijeme učitavanja nivoa, ubacili neke animacije koje izgledaju bolje i zadovoljni smo sa učinjenim." Još je dodao "Torchlight 2 se vrti zbilja lijepo i glatko i zaista sam uzbuđen zbog toga"

Kao dodatak tim vijestima objavljeno je da će originalni Torchlight biti izdan za Xbox arcade i to 9. ožujka.

concept_art2_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona