Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena posljednja faza Rift open bete

Autor: Exxar

logo_475

Jučer je završila posljednja faza Rift closed bete a od izdavača Triona već dolazi najava slijedeće, posljednje faze open bete pod nazivom "Telara the Merciless".

Počet će 15. veljače u 16 sati po našem vremenu, a završiti šest dana kasnije, 21. veljače. Ako želite sudjelovati, nemojte se zaboraviti prijaviti na službenoj stranici igre te počnite skidati klijent kako bi ste što prije uskočili u svijet Telare. U međuvremenu, možete poslušati netom objavljeni podcast u kojem se priča o instancama i end-game raidingu.

Igra će biti puštena u prodaju i serveri će biti otvoreni za pristup 1. ožujka, osim ako ste si preorderom osigurali head start koji se otvara 24. veljače.

screenshot_beta_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona