Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni novi Fallout: New Vegas DLC-ovi

box_art_250Dobre vijesti za sve kojima nikada dosta Fallouta - dolaze 3 nova DLC-a za Fallout: New Vegas, a dosadašnja Xbox 360 ekskluziva Dead Money dolazi na ostale platforme.

U četvrtak je na službenom blogu Bethesda Softworks studija osvanula dobra vijest za sve ljubitelje jednog od najboljih RPG naslova prošle godine. Fallout: New Vegas u nadolazećim mjesecima očekuju dodatni sadržaji u obliku tri nova DLC paketa i to za sve platforme na kojima je igra izašla i to najvjerojatnoje pod nazivima: Honest Hearts, Lonesome Road i Old World Blues. Za sada se ne zna koji će biti njihov sadržaj.

U istom tekstu je najavljen i izlazak dosadašnje Xbox 360 ekskluzive Dead Money za PC i PS3 platforme i to već 22. veljače.


screenshot1_475 
 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona