Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Earthrise u prodaji

Autor: Exxar

box_art_250Danas je u prodaju pušten Earthrise, MMORPG iz nezavisnog bugarskog razvojnog studija Masthead Studios smješten u postapokaliptičnu budućnost u kojoj ljudska rasa preživljava kloniranjem te se usred međusobnih sukoba i vanjskih prijetnji bori za egzistenciju.

Earhtrise po najavama iz Mastheada nudi prilagodljivi sustav razvoja likova sa preko stotinu skillova bez klasnih ograničenja, brzu borbu punu akcije, sofisticirano PvP okruženje, naprednu tržišnu ekonomiju baziranu na interakcijama igrača, detaljan crafting sustav itd. 

Što se settinga tiče, igra je smještena u i oko grada Sal Vitasa gdje ljudi preživljavaju kao klonovi u strukturiranom društvenom sustavu kojim upravlja korporacija Continoma. Naravno, njena kontrola nad svim aspektima života ne sviđa se svima te su se dijelovi otpora s vremenom okupili u organizaciji zvanoj Noir. Igrači se mogu pridružiti jednoj od ove dvije strane od kojih nijedna nije čisto oličenje dobra ili zla već je u obje prisutno više nijansa sive, ili pak djelovati nezavisno.

Kako će opstati ovaj, još jedan PvP-centričan MMO sa dvije strane ostaje nam za vidjeti, iako mu želimo sve najbolje s obzirom na tržišnu prevlast fantasy MMO-ova. Ako vam se igra čini privlačnom, možete je kupiti po cijeni od 50 eura.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona