goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Earthrise u prodaji

Autor: Exxar

box_art_250Danas je u prodaju pušten Earthrise, MMORPG iz nezavisnog bugarskog razvojnog studija Masthead Studios smješten u postapokaliptičnu budućnost u kojoj ljudska rasa preživljava kloniranjem te se usred međusobnih sukoba i vanjskih prijetnji bori za egzistenciju.

Earhtrise po najavama iz Mastheada nudi prilagodljivi sustav razvoja likova sa preko stotinu skillova bez klasnih ograničenja, brzu borbu punu akcije, sofisticirano PvP okruženje, naprednu tržišnu ekonomiju baziranu na interakcijama igrača, detaljan crafting sustav itd. 

Što se settinga tiče, igra je smještena u i oko grada Sal Vitasa gdje ljudi preživljavaju kao klonovi u strukturiranom društvenom sustavu kojim upravlja korporacija Continoma. Naravno, njena kontrola nad svim aspektima života ne sviđa se svima te su se dijelovi otpora s vremenom okupili u organizaciji zvanoj Noir. Igrači se mogu pridružiti jednoj od ove dvije strane od kojih nijedna nije čisto oličenje dobra ili zla već je u obje prisutno više nijansa sive, ili pak djelovati nezavisno.

Kako će opstati ovaj, još jedan PvP-centričan MMO sa dvije strane ostaje nam za vidjeti, iako mu želimo sve najbolje s obzirom na tržišnu prevlast fantasy MMO-ova. Ako vam se igra čini privlačnom, možete je kupiti po cijeni od 50 eura.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona