Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Dungeons & Dragons Daggerdale

Autor: Darkstone

Dungeons-Dragons-Daggerdale-Logo_475

Kraj 2010. godine donio nam je najavu sljedeće igre u Atarijevoj Dungeons & Dragons franšizi pod imenom Daggerdale, smještene unutar Forgotten Realms svijeta.

Daggerdale se zasniva na sprečavanju Zhentarima na čelu sa zlim Rezlusom u pokušaju osvajanja dolina Dalelandsa. Cilj igrača je uvesti mir u Nentir dolinu otključavanjem tajni Tethyamar rudnika pri čemu to mogu sami ili u kooperativnom modu koji podržava multiplayer igru do četiri igrača.
Ovaj akcijski RPG se hvali širokim asortimanom oružja i magije koji će vam biti potrebni da porazite horde neprijatelja na bogato dorađenim okolinama Daggerdalea.

Dungeons & Dragons Daggerdale biti će dostupan u proljeće 2011., a moći ćete ga zaigrati na Windows, Xbox 360 i Playstation platformama. Daggerdale također označava prvi naslov u franšizi koji će biti dostupan isključivo putem digitalnog downloada.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona