Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

DCUO i WoD MMO novosti

Autor: Ur-Quan

box_art_250Iz Sonyja su objavili da je njihov MMORPG smješten u svijet DC-a odgođen za početni kvartal 2011. godine. Oni koji naruče igru poslije 15. 11. imat će besplatan pristup za beta test igre, tjedan dana prije izlaska iste. Uz to će moći sudjelovati u događaju koji će zatvoriti betu, nazvanome Borba legendi. Svi će dobiti poseban predmet, emblem, za svoga lika jednom kada igra započne.

Jedan od vjerojatnih razloga za odgađanje ove igre jest to što je superpopularni World of Warcraft promijenio datum izlaska nove ekspanzije Cataclysm preblizu DCovom pa je to možda bila taktička odluka za povećavanje broja prodanih primjeraka.

 

A CCP Games, tvrtka koja se sjedinila sa White Wolfom prije pet godina, nakon dugog čekanja službeno je objavila World of Darkness MMO. Igra je i dalje daleko, s datumom izlaska tek u 2012.

Samo je par detalja otkriveno, uključujući to da će se igra usredotočiti na društvene odnose među igračima te da će biti temeljena na starom World of Darknessu. Prenosimo vam i snimku s White Wolfove konvencije The Grand Masquerade održane upravo u New Orleansu. Ona ne prikazuje dijelove igre već koncept, ali je zapravo prva konkretna stvar koju smo vidjeli o ovom MMO-u.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona