Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Blizzard dobio tužbu od 88 milijuna dolara

Autor: Ur-Quan

blizzard.gifBlizzard Entertainment, proizvođač računalnih igara najpoznatiji po Warcraft, Starcraft i Diablo franšizama prošli tjedan dobio je parnicu u vrijednosti od 88 milijuna američkih dolara protiv Alyson Reeves zbog držanja piratskog World of Warcraft servera.
   
Alyson Reeves optužena je (među ostalim) za zaobilaženje Blizzardove zaštite njihovih autorskih prava, za nepoštovanje tih istih autorskih prava te za nelojalnu konkurenciju. Naime, Blizzard je tužio Reeves da im je svojim piratskim serverom pod imenom Scapegaming oduzela 200 dolara zarade po igraču. Reeves je na svojoj stranici naplaćivala razne pogodnosti na svome serveru, od 1$ za dva levela unutar igre do 300$ za lika vrijednog tjedan dana igranja punog vrijednih itema i slično. Blizzard je dobio informacije od PayPala da je Reeves imala 3 milijuna dolara zarade na svom računu.

Reeves nije odgovorila na tužbu te je parnica automatski dodijeljena Blizzardu. Još je neutvrđeno hoće li će optužena moći isplatiti dodijeljen iznos. Ovo je jedna od Blizzardovih najavljenih strožih mjera osiguranja za osiguravanje autorskih prava i dosada najveća.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona