goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

The Sims Medieval

Autor: Ur-Quan

sims_medieval_splash_475.jpg

Simsi u srednjovjekovnom izdanju! Electronic Arts objavili su izlazak The Sims Medieval, novog serijala trenutno u proizvodnji koji stavlja popularne Sims likove iz dosadašnjih igara u potpuno novo okruženje - srednji vijek. Prvi put u serijalu igrači mogu stvarati heroje, izvršavati misije (questove) za lordove, graditi i upravljati kraljevstvom.


"Srednji vijek je doba intrige, legende i uzbuđenja. Savršen je temelj za novi serijal iz The Sims Studia zbog beskonačnih priča koje može ispričati," rekao je Scott Evans, direktor The Sims Studija u EA-u.

The Sims Medieval staviti će vas u kožu ljudi iz svih oblika tadašnjeg života, od kraljeva i kraljica preko vitezova i vračeva do kovača i pjesnika. Mogućnosti igre su bezbrojne - od kovanja legendarnog mača i pripremanja plemićkoga vjenčanja do štićenja kraljevstva od zloga čarobnjaka i pronalaženja fontane vječne mladosti. Questovi će se odvijati ovisno o heroju koji ih izvršava.

Budućnost kraljevstva u igračevim je rukama. Hoćete li izgraditi kraljevstvo kroz unutarnje širenje, ili možda zauzeti ostala kraljevstva silom? Hoćete li hrliti prema mističnim izazovima u potrazi za slavom, ili ćete raditi za dobrobit svojih ljudi? Izbor je na vama. Početkom svake kampanje odabire se ambicija kraljevstva te započinje novo putovanje.

The Sims Medieval biti će dostupan za PC i Mac u proljeće 2011.


sims_medieval_1_235.jpg sims_medieval_2_235.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona