Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Sims Medieval

Autor: Ur-Quan

sims_medieval_splash_475.jpg

Simsi u srednjovjekovnom izdanju! Electronic Arts objavili su izlazak The Sims Medieval, novog serijala trenutno u proizvodnji koji stavlja popularne Sims likove iz dosadašnjih igara u potpuno novo okruženje - srednji vijek. Prvi put u serijalu igrači mogu stvarati heroje, izvršavati misije (questove) za lordove, graditi i upravljati kraljevstvom.


"Srednji vijek je doba intrige, legende i uzbuđenja. Savršen je temelj za novi serijal iz The Sims Studia zbog beskonačnih priča koje može ispričati," rekao je Scott Evans, direktor The Sims Studija u EA-u.

The Sims Medieval staviti će vas u kožu ljudi iz svih oblika tadašnjeg života, od kraljeva i kraljica preko vitezova i vračeva do kovača i pjesnika. Mogućnosti igre su bezbrojne - od kovanja legendarnog mača i pripremanja plemićkoga vjenčanja do štićenja kraljevstva od zloga čarobnjaka i pronalaženja fontane vječne mladosti. Questovi će se odvijati ovisno o heroju koji ih izvršava.

Budućnost kraljevstva u igračevim je rukama. Hoćete li izgraditi kraljevstvo kroz unutarnje širenje, ili možda zauzeti ostala kraljevstva silom? Hoćete li hrliti prema mističnim izazovima u potrazi za slavom, ili ćete raditi za dobrobit svojih ljudi? Izbor je na vama. Početkom svake kampanje odabire se ambicija kraljevstva te započinje novo putovanje.

The Sims Medieval biti će dostupan za PC i Mac u proljeće 2011.


sims_medieval_1_235.jpg sims_medieval_2_235.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona