Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Preminuo Boris Švel

Autor: Ayllwyn

svel2Sa velikim žaljenjem vas moramo obavijestiti da je danas, puno prerano, preminuo Boris Švel.

Boris je hrvatskom fandomu bio poznat po mnogim stvarima; bio je fantastičan voditelj Bočkoteke na SFerakonu, čest predavač na hrvatskim SF&F konvencijama, urednik Parseka, povremeni autor i stalni zaljubljenik u SF kojeg je redovito promovirao.

Mi koji smo ga poznavali, pamtit ćemo ga kao pristupačnog, duhovitog i inteligentnog sugovornika bez kojeg niti jedno SF okupljanje neće biti isto.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona