Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Manual of The Planes

Autor: Exxar

dnd_4th_manual_of_the_planes.jpgIzašao je Manual of The Planes za četvrtu ediciju D&D-a. Prisutne su znatne razlike u odnosu na strukturu planeova izloženu u prijašnjim edicijama, s obzirom na to da su Wizardsi za četvrtu ediciju redizajnirali ovaj aspekt D&D-a.

Tako su umjesto nekih prije poznatih planeova sada na njihovo mjesto došli Feywild, Shadowfell i Elemental Chaos. Planescape fanovi će biti razočarani, no to je bilo i za očekivati s obzirom na to da su Wizardsi davno odustali od njegovog daljnjeg razvitka. A nova kozmologija je ukomponirana i u četvrtu ediciju Forgotten Realms Campaign Settinga, kako drukčije nego prigodnom katastrofom koja je poslužila za uvođenje i svih ostalih novosti četvrte edicije.

Prodajna cijena ovog hardcover izdanja je 30 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona