Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeons & Dragons 4th Edition u prodaji

Autor: Exxar

dnd4thphb.jpgNa današnji dan službeno je u prodaju puštena dugoočekivana četvrta edicija najpopularnije roleplaying igre Dungeons & Dragons. Novi Player's Handbook, Dungeon Master's Guide i Monster Manual mogu se nabaviti po prodajnoj cijeni od 35 američkih dolara.

Proteklih mjeseci mnogo se moglo saznati o novoj ediciji, zahvaljujući fanovima koji su bilježili svaki detalj iz raznih previewa i designer's journala. Odavno je poznato kako je četvrta edicija okrenuta ka privlačenju novih, mladih igrača, a sada konačno možete saznati je li se čekanje isplatilo. Svakako nam se pridružite u raspravi na Eydisu, a uskoro očekujte i recenziju na portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona