Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Thousand Suns u prodaji

Autor: Exxar

corebookU prodaju je pušten revidirani rulebook Thousand Suns RPG-a, igre inspirirane "imperial" SF-om i djelima autora poput Poul Andersona, Isaac Asimova i drugih.

Thousand Suns prezentiran je kao toolbox RPG koji je prvenstveno namijenjen za stvaranje vlastitih svjetova iz daleke budućnosti, no onima koji za to nemaju vremena također nudi i gotov setting širokih obrisa. Bilo da želite igrati marince koji patroliraju svemirskim putovima, plemiće u sukobu za moć i bogatstvo, ili istraživače koji otkrivaju davno izgubljene svjetove i misteriozne vanzemaljske civilizacije, Thousand Suns nudi jednostavan set pravila i old-school atmosferu koja će vam upravo to omogućiti.

Rulebook je dostupan u PDF obliku te kao softcover ili hardcover tiskan POD tehnologijom.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona