Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ptolus ponovno u prodaji

Autor: Exxar

ptolusPtolus: Monte Cook's City By The Spire odnedavno se ponovno nalazi u prodaji kao tiskani proizvod zahvaljujući DriveThru RPG-u.

Ptolus je jedan od najluksuznijih i definitivno najveći RPG dodatak ikada izdan, a radi se o campaign settingu smještenom u i oko Ptolusa, ogromne metropole u sjeni misterioznog kamenog šiljka koji je služio kao baza najmoćnijim neprijateljima ljudske civilizacije svijeta u kojem se nalazi. Ako ste ljubitelj gradskih avantura, političkih intriga, istraživanja prastarih misterija i/ili dungeoncrawlinga, Ptolus ima sve za vas. Od kompleksne političke situacije u gradu pa do prastarih pozdemnih kompleksa ispod njega, Ptolus nudi bogatsvo mogućnosti na kojima se mogu temeljiti čitave kampanje. Dovoljno je reći kako je ptolus služio kao Monte Cookova playtest kampanja za treću ediciju D&D-a.

Otkako je originalno tiskanje izdanje rasprodano, ovo je prva prilika za nabavu Ptolusa u papirnatom obliku. Originalna knjiga podijeljena je na dva dijela, svaki na 340 stranica, a tu su i svi digitalni dodaci koji su prvobitno dolazili na CD-u uz originalno tiskano izdanje. No kako se radi o zaista ogromnom proizvodu, ni cijena nije mala - Ptolus će vas tako u ovoj inkarnaciji koštati 150 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona