Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mouse Guard RPG Box Set u prodaji

Autor: Exxar

boxed_set

Archaia Entertainment na Gen Conu su predstavili Mouse Guard Role Playing Game Boxed set koji bi se upravo trebao naći na policama trgovina.

Mouse Guard RPG nagrađivani je RPG temeljen na istoimenom, također nagrađivanom stripu Davida Petersena, a koristi pojednostavljena Burning Wheel pravila. Igrači poprimaju uloge antropomorfnih miševa koji se u srednjovjekovnom svijetu nalik našem ali bez ljudi bore za sigurnost mišje vrste u okruženju punom grabežljivaca i ostalih opasnosti..

Boxed Set sadrži softcover verziju originalnog rulebooka (sa korigiranim pravilima uključujući cjelokupnu erratu), knjižicu na pedesetak stranica sa novim avanturama, likovima i opcionalnim pravilima te mnoštvo pomagala za igru poput kocaka, figurica, character sheetova, i drugog. Prodajna cijena je oko 70 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona