Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Clockwork & Chivalry 2nd Edition

Autor: Exxar

renaissance_logo

Cubicle 7 Entertainment i Cakebread & Walton za kraj godine najavili su izdavanje druge edicije Clockwork & Chivalry RPG-a.

Clockwork & Chivalry je RPG smješten u alternativno 17. stoljeće usred engleskog građanskog rata koji se vodi bojnim strojevima pogonjenim satnim mehanizmima i alkemijski ojačanim oružjem. Magični otpad zagađuje zemlju i budi zaboravljene kreature iz legendi, a ludi znanstvenici stvaraju nezamislive naprave. I usred svega toga, mnoge političke i religijske frakcije bore se za opstanak.

Razlog izdavanja nove edicije uskoro je ukidanje RuneQuest II licence iz Mongoose Publishinga koju prva edicija C&C-a koristi, stoga ekipa iz Cakebread & Waltona stvara vlastiti sustav zvan Renaissance baziran na OpenQuestu koji će biti izdan pod OGL-om. Core rulebook druge edicije C&C-a na četiristotinjak stranica biti će izdan tijekom prosinca, dok su za 2012. najavljeni novi dodaci. Renaissance pravila će pak biti izdana kao besplatni dokument bez materijala specifičnog za C&C.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona