Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rune Age u prodaji

Autor: Exxar

boxFantasy Flight Games u prodaju su pustili Rune Age, novu deck building igru kartama smještenu u svijet Terrinoth.

Terrinoth je svijet u kojemu je smješteno nekoliko igrara iz FFG-ovog repertoara, od kojih je najpoznatija Descent: Journeys in the Dark. Rune Age igrače pak stavlja u uloge vođa četiriju frakcija te će im, ovisno o izboru jednog od gotovih scenarija, cilj biti međusobno nadmetanje ili zajednička borba protiv Dragonlordova čiji je pak cilj osvajanje svijeta. Ovisno o izboru frakcije, igraču će na raspolaganju biti različite karte, a kroz igru će uzdizati vojske, osvajati gradove i uništavati mnoge protivnike.

spread

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona