Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Penny Arcade deck-building game

Autor: Exxar

boxCryptozoic Entertainment sredinom su mjeseca najavili deck-building igru kartama temeljenu na popularnom Penny Arcade webcomicu.

U Penny Arcade The Game: Gamers vs. Evil igrači odabiru jednog od likova iz webcomica te tijekom igre sastavljaju savršen deck Gamer karata kako bi se borili protiv Evil karata (kao što naslov kaže, cilj igre je pobijediti u borbi gamera protiv zla). Partija traje tridesetak minuta, a igra je namijenjena za dva do četiri igrača.

Prodajna cijena biti će oko 45 američkih dolara, a igra će se sastojati od četiristotinjak karata, rulebooka i jedne d20 kocke. Penny Arcade The Game: Gamers vs. Evil izaći će u rujnu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona