Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Heroes of Might & Magic VI beta krenula

Autor: Amarok

screenshot2

Ubisoft je objavio da je dostupna beta nove Heroes of Might & Magic igre. Beta nudi, kažu, dvije uvodne mape kampanje i jednu za više igrača. Fanovi druge igre iz serije će ju prepoznati - naime, radi se o mapi Broken Alliance. Ako prepoznajete ime, neka narodno veselje započne!

Ako je narodno veselje već započelo, moglo bi vas pomalo razočarati informacija da je beta dostupna samo onima koji su igru već naručili. Doduše, preorderi su još uvijek otvoreni, a pristup beti dobiti će svi koji ih iskoriste.

Gotova igra izlazi 6.9. ove godine, povodom 25. godišnjice Might & Magic serije. Kod dugovječnih serijala se redovito javi oscilacija u kvaliteti pojedinih izdanaka, pa nam ostaje vidjeti jesu li se trenutni beta testeri usrećili potencijalno optimističnom prednarudžbom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona