Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Atlantis Rising i Quest: A Time of Heroes

Autor: Exxar

atlantis_rising_box_artZ-Man Games nedavno su najavili dvije nove igre: board game Atlantis Rising i hibridnu igru Quest: A Time of Heroes.

Atlantis Rising je kooperativna igra na ploči za dva do šest igrača koji poprimaju uloge vođa Atlantiđana za vrijeme njenog uništenja. Raspoređujući radnike po ploči, cilj im je sakupiti dovoljno resursa za izgradnju portala koji će preživjele Atlantiđane spasiti prije nego otok bude potpuno uništen. Tijekom igre, dijelovi otoka bivaju uništeni a kao da to nije dovoljno, Atenjani planiraju opljačkati otok usred nastalog kaosa.

quest_a_time_of_heroes_boxQuest: A Time of Heroes je pak kombinacija adventure booka, RPG-a i taktičke borbene igre na ploči. Jedan od igrača poprima ulogu Quest Mastera koji vodi igru, dok ostali poprimaju uloge heroja i biraju svoj put kroz avanturu donošenjem odluka u ključnim točkama. Pojedine avanture traju oko sat vremena, a postoje pravila za njihovo povezivanje u veće cjeline kao i savjeti za stvaranje vlastitih.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona