Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova edicija Villains & Vigilantes u prodaji

corebookCubicle 7 Entertainment izdali su novu ediciju superherojskog RPG-a Villains & Vigilantes.

Davne 1979, Jeff Dee i Jack Herman su dizajnirali pen and paper RPG Villains & Vigilantes, igru koja je prva spojila svjetove stripovskih superjunaka i roleplaying igara. Iz njihovog svijetlog primjera su nastale mnoge kopije i imitacije, a sam Villains and Vigilantes je postao legendaran u svijetu RPG-ova, primarno zbog svojeg dinamičnog nasumičnog sistema generiranja superjunaka, pristupačnih, brzih i otvorenih pravila, te maštovitog i opširnog svijeta i svemira kojeg su stvorili Dee i Herman.

Najnovija verzija igre u izdanju Cubiclea 7, koju su prozvali verzijom 2.1, zapravo oživljava verziju pravila iz 1982 s nekoliko ispravaka i dodataka. Također, donosi nam i potpuno nove ilustracije od Jeffa Deea.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona