Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Promjene u D&D planu za nova izdanja

Autor: Exxar

lords_of_madness_150Wizards of The Coast tijekom siječnja su najavili kako iz razvoja povlače neke već najavljene dodatke za D&D te kako ukidaju D&D Miniatures liniju proizvoda.

Vijest o ukidanju D&D Miniaturesa došla je iz vedra neba bez puno popratnih informacija te je rečeno kako su Lords of Madness iz rujna posljednji izdani set. Rečeno je kako će se obojane plastične figurice i dalje nalaziti u raznim periferijskim dodacima za D&D i igrama na ploči no to je slaba utjeha mnogim igračima.

Također, tri dodatka za D&D povučena su iz rasporeda izdanja za 2011. Tako Class Compendium: Heroes of Sword and Spell, Mordekainen's Magnificent Emporium i Hero Builder's Handook najvjerojatnije nikada neće ugledati svjetlo dana osim možda u izmijenjenom obliku u sklopu nekih drugih proizvoda.

Jedina pozitivna novost bila je kako će Heroes of Shadow uz odgodu sa ožujka na travanj biti izdani u hardcover umjesto u digest-sized paperback obliku. No kako se radi o proizvodu iz D&D Essentials linije, većini starih igrača ovo nije bitno.

I na kraju, ako ste do sada imali običaj preuzimati mjesečne kompilacije D&D Insider članaka - to od sada više nećete moći jer će sav sadržaj biti objavljivan isključivo u individualnom obliku. To na svu sreću neće utjecati na količinu objavljivanog sadržaja već se samo ukida jedan, manje popularan od dva oblika prezentacije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona